TAGARBEJDE PÅ SJÆLLAND​

​Nyt tag og tagrenovering udføres effektivt

Ønsker du mere plads i din bolig, og har du måske overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag?


Murermester LO. Larsen har stor erfaring med lægning af nyt tag samt renovering af tag på samtlige typer af huse i Roskilde, Holbæk, Jyderup og omegn. Dette omfatter alt lige fra udvidelse af det indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse.

Tagrenovering i alle afskygninger tilbydes

Ud over det håndværksmæssige tilbyder vi at rådgive omkring, hvilke muligheder der findes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg ved enten lægning af nyt tag eller tagrenovering.
Hos Murermester LO. Larsen udfører vi naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og kviste.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud på nyt tag og anden form for tagrenovering. Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 20 94 69 28 eller ved at skrive til min e-mail info@lolarsen.dk.​

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.