​Professionel renovering af hus tilbydes

Lad Murermester LO. Larsen stå for din renovering

Går du og overvejer en renovering af hus, og leder du i den forbindelse efter den rette murermester, som kan varetage opgaven for dig? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Murermester LO. Larsen har vi stor erfaring med renovering af hus, og vi vil også meget gerne hjælpe dig med, at realisere dine boligdrømme.

Vi holder til i Grevinge, men uanset om du kommer fra Holbæk, Kalundborg, Vig, Grevinge, Odsherred Nykøbing Sjælland eller omegn., så er vi hos Murermester LO. Larsen altid klar til at hjælpe med din renovering af hus.

Vi har mange års erfaringen inden for murerfaget

Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og du kan derfor trygt lade os stå for din renovering. I vores murerfirma vægter vi ærlighed og troværdighed meget højt, og derfor inddrager vi altid vores kunder i hele byggeprocessen - lige fra den første streg på papiret, til det endelige resultat står klar.

Derved sikrer vi os at vores kunder får et resultat i højeste kvalitet, men også et resultat som fuldt ud tilgodeser vores kunders ønsker og drømme. 

På baggrund af vores mangeårige erfaring har vi også en række trofaste og dygtige samarbejdspartnere inden for faget og andre faggrupper, og vi kan derfor både hjælpe med større og mindre renoveringsprojekter. Så hvis du går med drømmen om at renovere, så tag endelig kontakt til os.

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du gerne vil høre om renovering af hus, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Du skal også være meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et helt uforpligtende tilbud og en pris på din renovering af hus.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.