Professionel hjælp til nyt badeværelse tilbydes

Trænger badeværelset til en overhaling?

Hos Murermester LO. Larsen udfører vi mange forskellige opgaver i forbindelse med badeværelser. Vi opbygger blandt andet nyt badeværelse fra bunden og i forbindelse med nybyggerier. Samtidig tilbyder vi også renovering af badeværelser og giver dem nyt liv. Du kan finde os i Grevinge, men vi har gennem tiden hjulpet mange kunder fra bl.a. Holbæk, Kalundborg, Vig, Odsherred Nykøbing Sjælland og omegn. med lave nyt badeværelse.

Uanset om vi bygger nyt badeværelse fra ingenting, eller om vi renoverer et slidt, forfaldent badeværelse og får dette til at stråle og skinne, garanterer vi stor dedikation og fuldt fokus. Vi udfører arbejdet efter en grundig dialog med kunden, så vi er sikre på, at det bliver på jeres præmisser.

Hos Murermester LO. Larsen har vi mange års erfaring med at udføre nyt badeværelser og vil hellere end gerne hjælpe dig med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Der er stort set intet, der er umuligt, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til enten renovering eller et helt nyt badeværelse.

Stor erfaring med badeværelser og vådrum

Vi har erfaringer med stort set alle arbejdsområder, der er relevante, når det kommer til at bygge nyt badeværelse. Vi kan udføre flisearbejde og andre opgaver til UG. Omkring VVS-arbejdet samarbejder vi med en dygtig VVS’er, der har samme filosofi, som vi har: Nemlig at lytte grundigt til kundens behov og ideer og derefter udføre et professionelt arbejde af høj kvalitet, der harmonerer med kundens behov og ideer.

Ud over ovenstående fagområder, udfører vi også vådrumsløsninger i materialet Wedi. Vi er eksperter inden for dette område. Har du en god idé til badeværelset, men er usikker på, hvordan det kan føres ud i livet? Så kontakt os endelig.

Kontakt os og hør mere om nyt badeværelse

I er velkomne til at ringe på telefon 20 94 69 28 eller skrive til e-mail info@lolarsen.dk. Så kan vi tage en snak om jeres byggeplaner, dele idéer og give jer et ganske uforpligtende tilbud på enten nyt badeværelse eller andet nybyggeri.

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.