Tilbygning til hus på Sjælland tilbydes

Få bygget en tilbygning til boligen

Elsker I jeres hus, men kan mærke, at det er ved at blive for småt? Det kan måske være, at der har været en familieforøgelse eller der er kommet flere til, siden I flyttede ind. I så fald er en tilbygning til hus en oplagt mulighed.

Vi udfører tilbygninger af enhver slags for kunder i Holbæk, Kalundborg, Vig, Grevinge, Odsherred Nykøbing Sjælland og omegn.. Vi kan lave et ekstra værelse, en ekstra stue, et ekstra badeværelse, en garage eller noget helt femte. Når man laver en tilbygning, er det vigtigt, at der er harmoni med den tilbyggede del og den eksisterende del af huset. Derfor sørger vi altid for at fremskaffe materialer, der passer ind i det samlede byggeri.

Murermester LO. Larsen er et fleksibelt og mobilt murerfirma, og vi har mulighed for at udføre opgaver over hele Sjælland. Hvis I er I tvivl om, hvilken løsning og hvilken slags tilbygning, der vil være den bedste for jer, så kontakt os endelig. Vi står gerne til rådighed med grundig og kompetent rådgivning.

Mange gode grunde til at få lavet en tilbygning til hus

Der er rigtig mange gode grunde til at få lavet en tilbygning til huset. Først og fremmest er det altid dejligt med mere plads. Derudover bliver det med en tilbygning som at flytte ind i et nyt hus, der stadigvæk har det gamle hus’ sjæl og minder. En yderligere bonus er, at den samlede værdi på huset naturligvis stiger, og det kan faktisk i mange tilfælde være en ganske god økonomisk investering at få lavet en tilbygning til hus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du ønsker en snak om, hvad vi kan tilbyde dig i form af en tilbygning til hus. Ring for et helt uforpligtende tilbud på telefon 20 94 69 28. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@lolarsen.dk. Vi vil derefter bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.