MIKROCEMENT PÅ SJÆLLAND​

Hvad er mikrocement?

Mikrocement, som nogle steder kaldes mikrotopping, er et meget tyndt lag cement. På grund af dets sammensætning kan mikrocement bruges på stort set alle overflader. Det kan bruges på gulve og vægge samt bordplader, hylder og trapper. Det er en praktisk løsning, der givet et anderledes, flot og æstetisk udtryk.

Hvorfor vælge mikrocement?

Mikrocement er et udemærket alternativ til fliser, hvis man ønsker et anderledes og moderne look. Overfladen er solid, holdbar og vandafvisende og kan derfor bruges i alle rum inklusiv vådrum. Mikrocementen kan lægges ovenpå alle eksisterende overflader. Dette gør det til en hurtig og forholdsvis billig løsning.

Ydermere, er der store designmæssige fordele ved mikrocement. Det giver et moderne og nordisk look. Samtidig kan mikrocementblanding laves i forskellige nuancer og stil, således at det tilpasses jeres ønsker.

Giv boligen et pift

Mikrocement pifter enhver bolig op. Dog kræver det professionelt håndværk at få det til at se helt perfekt ud. Hos Murermester LO. Larsen er vi certificerede i mikrocement og kan derfor garantere et flot og holdbart resultat.

Kontakt os gerne

I er velkomne til at ringe på telefon 20 94 69 28 eller skrive til e-mail info@lolarsen.dk. Så kan vi tage en snak om jeres boligidéer, dele gode råd og give jer et ganske uforpligtende tilbud på arbejde med mikrocement.

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.