flisearbejde på sjælland​

Professionelt flisearbejde

Mangler du professionel hjælp til flisearbejde? Så behøver du ikke lede længere. Hos Murermester LO. Larsen kan du blandt andet få hjælp med:

  • Gulv i badeværelser
  • Fliser i bryggers
  • Gulv i bad eller køkken
  • Flotte mosaikker
  • Samt andet indendørs flisearbejde

Specialiseret inden for flisearbejde

Vi er specialiserede inden for flisearbejde og kan blandt andet lave mosaikker, som kræver meget erfaring. Mosaikker kan være utroligt fascinerende og flotte, hvis de er blevet lagt rigtigt. Derfor garanterer vi at hjælpe og rådgive dig med henblik på et flot resultat, som du vil blive vild med.​

Fliser kan købes igennem LO. Larsen – og ellers henviser vi gerne til butikker med relevante udstillinger, så du får præcis de fliser, som du går og drømmer om.

Rådgivning er en forudsætning for et flot resultat

Derfor vil vi selvfølgelig guide dig helt i mål, så du bliver helt tilfreds med det endelige udfald. Vi er altid løsningsorienterede, så både du og vi bliver tilfredse med resultatet. Hvis du har lyst til at se prøver på fliser, beder du blot om at få disse bragt med ud, så du kan få en idé om, hvordan de vil komme til at passe ind i dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Ring for et helt uforpligtende tilbud på din fliseopgave på telefon 20 94 69 28 eller skriv til e-mail info@lolarsen.dk.

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.