Facaderenovering på Sjælland tilbydes

Giv huset en makeover med facaderenovering

​Ser huset en smule trist og slidt ud? Så er en facaderenovering måske værd at overveje. Murermester LO. Larsen kan få huset til at stråle og skinne, som var det nyt, og så naboerne kigger misundeligt hen over hækken. Vi har mange års erfaring med renovering af bygningsfacader, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gribe en given opgave an. Vi har ekspertise inden for pudsning, kalkning, sandblæsning og filtsning. Derudover har vi også stor erfaring med og kendskab til facadeisolering.

Vi holder til i Grevinge, men uanset om du kommer fra Holbæk, Kalundborg, Vig, Odsherred Nykøbing Sjælland eller omegn, så vil vi gerne hjælpe dig med din facaderenovering.

Mange fordele ved facaderenovering​

Der er rigtig mange gode grunde til at få foretaget en facaderenovering. Først og fremmest får det boligen til at se flottere og mere attraktiv ud. Derudover kan en nedbrudt og slidt facade indebære manglende isolering, og det kan have negativ betydning for indeklimaet og varmeregningen.

Manglende isolering kan have den konsekvens, at man som beboer i et hjem med dårlig isolering bruger mange penge på at varme bygningen op. En facaderenovering vil gavne husets samlede energiforbrug positivt, da en facaderenovering vil gavne isoleringen af huset.

Det er altså en rigtig god investering at få foretaget en facaderenovering, da renoveringen ligeledes vil medvirke til, at husets værdi stiger.

Trænger din bolig til en facaderenovering?

Det kan være svært for en ikke-fagmand at vurdere, hvorvidt huset vil nyde godt af en facaderenovering. Du er meget velkommen til at tage kontakt til Murermester LO. Larsen og få rådgivning omkring, hvorvidt en facaderenovering er oplagt og en god investering for lige netop dig og dit hus.

Kontakt​ os​​ allerede i dag

Vi er et mobilt firma, og vi har derfor mulighed for at udføre facaderenovering på hele Sjælland. ​Skriv til os via info@lolarsen.dk eller ring på 20 94 69 28 for et uforpligtende tilbud på facaderenovering.

Kontakt vores murerfirma og modtag et uforpligtende tilbud

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen og vil gerne dele vores mange idéer med jer. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse.

Med 20 års erfaring indenfor faget er Murermester LO. Larsen en god og solid samarbejdspartner. Vi har epoxycertifikat, mikrocementcertificering og tager os tid til at løse de mindre opgaver, og vi har kompetencerne til at klare de helt store.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser f​ra Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Murermester LO. Larsen

Vi udfører nybyggeri, tagarbejde, tilbygninger, flisearbejde, mikrocement, badeværelser og meget mere. Vi er innovative, tænker ud af boksen.

Som  udgangspunkt er der ikke nogen opgaver, som vi ikke kan løse, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

​Murermester LO. Larsen

Engelstrupvej 25 ​4571 Grevinge

CVR-nummer: 35114769

Indhent et godt tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.