Sub-slider-tilbyg

Tilbygning

Tilbygning2019-01-31T15:02:50+00:00

Tilbygning på Sjælland

​Tilbygning til boligen

Elsker I jeres hus, men kan mærke, at det er ved at blive for småt? Det kan måske være, at der har været en familieforøgelse eller flere, siden I flyttede ind. I så fald er en tilbygning en oplagt mulighed.

Vi udfører tilbygninger af enhver slags for kunder i Jyderup, Roskilde, Holbæk og omegn. Vi kan lave et ekstra værelse, en ekstra stue, et ekstra badeværelse, en garage eller noget helt femte.

Når man laver en tilbygning, er det vigtigt, at der er harmoni med den tilbyggede del og den eksisterende del af huset. Derfor sørger vi altid for at fremskaffe materialer, der passer ind i det samlede byggeri.

LO. Larsen er et fleksibelt og mobilt murerfirma, og vi har mulighed for at udføre opgaver over hele Sjælland. Hvis I er I tvivl om, hvilken løsning og hvilken slags tilbygning, der vil være den bedste for jer, så kontakt os endelig. Vi står gerne til rådighed med grundig og kompetent rådgivning.

Mange gode grunde til at få lavet en tilbygning til huset

Der er rigtig mange gode grunde til at få lavet en tilbygning til huset. Først og fremmest er det altid dejligt med mere plads. Derudover bliver det med en tilbygning som at flytte ind i et nyt hus, der stadigvæk har det gamle hus’ sjæl og minder.

En yderligere bonus er, at den samlede værdi på huset naturligvis stiger, og det kan faktisk i mange tilfælde være en ganske god økonomisk investering at få lavet en tilbygning til sit hus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du ønsker en snak om, hvad vi kan tilbyde dig i form af en tilbygning. Ring for et helt uforpligtende tilbud på telefon 20 94 69 28. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@lolarsen.dk. Vi vil derefter bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt.