Sub-slider-nybyg

Nybyggeri

Nybyggeri2019-01-31T15:02:52+00:00

Nybyggeri på Sjælland

​Nybyggeri af højeste kvalitet udføres

Vi udfører nybyggeri af mange forskellige former. Vi kan bygge boliger, garager og meget andet. Der er stort set ingen opgave, vi ikke kan klare for kunder omkring Roskilde, Holbæk, Jyderup og omegn.

Vi vil i nybygningsprojekter altid lytte meget til kunden, og vi vil bruge vores store erfaring, ekspertise og evne til at nytænke. Under hele projektet sparer vi altså med dig og sørger for, at byggeriet bliver akkurat, som du gerne vil have det.

Større nybyggerier

Ved de større nybyggerier har vi adskillelige dygtige samarbejdspartnere, som vi kan leje ind. Vi har nemlig et stærkt netværk og kontakt til mange dygtige fagfæller. Derfor er vi i stand til at udføre store nybyggeriopgaver, på trods af at vi blot er tre faste mænd i firmaet.

I sådanne projekter vil vi være tovholdere og kontaktperson, og vi vil stå for at fordele arbejdsopgaverne mellem de forskellige håndværksgrupper. På den måde garanterer vi, at vi altid har det fulde overblik over et nybyggeri, selvom dette måtte være et stort et af slagsen. I kan altså bare slappe af og slippe bekymringerne, og så tager vi os af det hele.

Kvalitet og æstetik i højsædet

Når vi får en opgave, er det yderst vigtigt for os, at resultatet bliver præcis, som kunden ønsker og forventer. Derfor sørger vi for at benytte materialer af høj kvalitet, samtidig med at vi sørger for at lytte til kundens ønsker og efterkomme dem til punkt og prikke.

Det nybyggeri, som vi udfører, er ikke blot af yderst høj kvalitet og holdbarhed; Det er også yderst smukt og beundringsværdigt. Godt håndværk, byggekvalitet, materialer og æstetik går hånd i hånd – og dette forstår vi.

 

Kontakt os endelig

I er velkomne til at ringe på telefon 20 94 69 28 eller skrive til e-mail info@lolarsen.dk. Så kan vi tage en snak om jeres byggeplaner, dele idéer og give jer et ganske uforpligtende tilbud på nybyggeri.

Kontakt os