Sub-slider

MURERMESTEREN LO. LARSEN

VI UDFØRER NYTÆNKENDE OG INNOVATIVT MURERARBEJDE

Mikrocement2019-01-31T15:02:50+00:00

Mikrocement på Sjælland

Hvad er mikrocement?

Mikrocement, som nogle steder kaldes mikrotopping, er et meget tyndt lag cement. På grund af dets sammensætning kan mikrocement bruges på stort set alle overflader. Det kan bruges på gulve og vægge samt bordplader, hylder og trapper. Det er en praktisk løsning, der givet et anderledes, flot og æstetisk udtryk.

Hvorfor vælge mikrocement?

Mikrocement er et udemærket alternativ til fliser, hvis man ønsker et anderledes og moderne look. Overfladen er solid, holdbar og vandafvisende og kan derfor bruges i alle rum inklusiv vådrum. Mikrocementen kan lægges ovenpå alle eksisterende overflader. Dette gør det til en hurtig og forholdsvis billig løsning.

Ydermere, er der store designmæssige fordele ved mikrocement. Det giver et moderne og nordisk look. Samtidig kan mikrocementblanding laves i forskellige nuancer og stil, således at det tilpasses jeres ønsker.

Giv boligen et pift

Mikrocement pifter enhver bolig op. Dog kræver det professionelt håndværk at få det til at se helt perfekt ud. Hos Murermester LO. Larsen er vi certificerede i mikrocement og kan derfor garantere et flot og holdbart resultat.

Kontakt os gerne

I er velkomne til at ringe på telefon 20 94 69 28 eller skrive til e-mail info@lolarsen.dk. Så kan vi tage en snak om jeres boligidéer, dele gode råd og give jer et ganske uforpligtende tilbud på arbejde med mikrocement.

Kontakt os og hør mere