Sub-slider-flise

FLISEARBEJDE

Flisearbejde2019-01-31T15:02:50+00:00

Flisearbejde på Sjælland

Professionelt flisearbejde

Mangler du professionel hjælp til flisearbejde? Så behøver du ikke lede længere. Hos Murermester LO. Larsen kan du blandt andet få hjælp med:

  • Gulv i badeværelser
  • Fliser i bryggers
  • Gulv i bad eller køkken
  • Flotte mosaikker
  • Samt andet indendørs flisearbejde

Specialiseret inden for flisearbejde

Vi er specialiserede inden for flisearbejde og kan blandt andet lave mosaikker, som kræver meget erfaring. Mosaikker kan være utroligt fascinerende og flotte, hvis de er blevet lagt rigtigt. Derfor garanterer vi at hjælpe og rådgive dig med henblik på et flot resultat, som du vil blive vild med.​

Fliser kan købes igennem LO. Larsen – og ellers henviser vi gerne til butikker med relevante udstillinger, så du får præcis de fliser, som du går og drømmer om.

Rådgivning er en forudsætning for et flot resultat

Derfor vil vi selvfølgelig guide dig helt i mål, så du bliver helt tilfreds med det endelige udfald. Vi er altid løsningsorienterede, så både du og vi bliver tilfredse med resultatet. Hvis du har lyst til at se prøver på fliser, beder du blot om at få disse bragt med ud, så du kan få en idé om, hvordan de vil komme til at passe ind i dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Ring for et helt uforpligtende tilbud på din fliseopgave på telefon 20 94 69 28 eller skriv til e-mail info@lolarsen.dk.

KONTAKT OS