Sub-slider-badeværelser

Badeværelser

Badeværelser2019-01-31T15:02:51+00:00

Badeværelser på Sjælland

​Trænger badeværelset til en overhaling?

Vi udfører mange forskellige opgaver i forbindelse med badeværelser. Vi opbygger blandt andet nyt badeværelse fra bunden og i forbindelse med nybyggerier. Samtidig tilbyder vi også renovering af badeværelser og giver dem nyt liv.

Uanset om vi bygger badeværelser fra ingenting, eller om vi renoverer et slidt, forfaldent badeværelse og får dette til at stråle og skinne, garanterer vi stor dedikation og fuldt fokus. Vi udfører arbejdet efter en grundig dialog med kunden, så vi er sikre på, at det bliver på jeres præmisser.

Hos Murermester LO. Larsen har vi mange års erfaring med at udføre nye badeværelser og vil hellere end gerne hjælpe dig med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Der er stort set intet, der er umuligt, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til enten renovering eller et helt nyt badeværelse.

Stor erfaring med badeværelser og vådrum

Vi har erfaringer med stort set alle arbejdsområder, der er relevante, når det kommer til at bygge nyt badeværelse. Vi kan udføre flisearbejde, mikrocement og andre opgaver til UG.

Omkring VVS-arbejdet samarbejder vi med en dygtig VVS’er, der har samme filosofi, som vi har: Nemlig at lytte grundigt til kundens behov og ideer og derefter udføre et professionelt arbejde af høj kvalitet, der harmonerer med kundens behov og ideer.

Ud over ovenstående fagområder, udfører vi også vådrumsløsninger i materialet Wedi. Vi er eksperter inden for dette område. Har du en god idé til badeværelset, men er usikker på, hvordan det kan føres ud i livet? Så kontakt os endelig.

Renovering af badeværelse udføres på hele Sjælland

Murermester LO. Larsen er et mobilt firma, hvorfor vi ikke har noget problem med at udføre opgaver over hele Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 20 94 69 28 eller skrive til e-mail info@lolarsen.dk og få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse.

Kontakt os