Sub-slider-facade

Facaderenovering

Facaderenovering2019-01-31T15:02:51+00:00

 Facaderenovering på Sjælland

Giv huset en make-over med facaderenovering

​Ser huset en smule trist og slidt ud? Så er en facaderenovering måske værd at overveje. Murermester LO. Larsen kan få huset til at stråle og skinne, som var det nyt, og så naboerne kigger misundeligt hen over hækken.

Vi har mange års erfaring med renovering af bygningsfacader, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gribe en given opgave an. Vi har ekspertise inden for pudsning, kalkning, sandblæsning og filtsning. Derudover har vi også stor erfaring med og kendskab til facadeisolering.

Mange fordele ved facaderenovering​

Der er rigtig mange gode grunde til at få foretaget en facaderenovering. Først og fremmest får det boligen til at se flottere og mere attraktiv ud. Derudover kan en nedbrudt og slidt facade indebære manglende isolering, og det kan have negativ betydning for indeklimaet og varmeregningen.

Manglende isolering kan have den konsekvens, at man som beboer i et hjem med dårlig isolering bruger mange penge på at varme bygningen op. En facaderenovering vil gavne husets samlede energiforbrug positivt, da en facaderenovering vil gavne isoleringen af huset.

Det er altså en rigtig god investering at få foretaget en facaderenovering, da renoveringen ligeledes vil medvirke til, at husets værdi stiger.

Er du i tvivl, om din bolig trænger til en facaderenovering?

Det kan være svært for en ikke-fagmand at vurdere, hvorvidt huset vil nyde godt af en facaderenovering. Du er meget velkommen til at tage kontakt til Murermester LO. Larsen og få rådgivning omkring, hvorvidt en facaderenovering er oplagt og en god investering for lige netop dig og dit hus.

Kontakt​ os​​ gerne allerede i dag

LO. Larsen er et mobilt firma, og vi har derfor mulighed for at udføre facaderenoveringer over hele Sjælland. ​Skriv til os via info@lolarsen.dk eller ring på 20 94 69 28 for et uforpligtende tilbud på facaderenovering.

KONTAKT OS